Monday, 4 July 2011

I have to admit. I kinda miss that place.

Why I miss PLKN like fuck. Most of it because I kinda miss my friends. All the stupid things we did. Silly activites, tarian macam budak budak. Cikgu, I'm not 12.
Aku rindu lagu Satu Malaysia doe. Yang all of us kena nari sama sama. Plus, malam malam curi curi makan maggi. Padahal cikgu ingat kitaorang dah tidur.
CIKGU DIN. Aku tahu semua orang rindu orang tua tu. Dah tua pun masih kuat lagi. HAHAHHAHA. Aku rindu bila all of us mesti tergelak bila Timothy lapor kat depan. I bet semua orang ingat lagi pasal tiba tiba babi hutan tu muncul. Ada la setengah budak yang menjerit. HAHHAHA. Menjerit ketakutan. Aku mengaku juga la ada wira yang comel comel, handsome handsome. And obviously, wirawati yang cun cun jela dapat . AHAHAHHA. Hantar hantar surat and all. I love you bullshit. Takboleh bla. OMG, aku teringat asal taugeh. Aduhai. Taugeh aku memang letak ke tepi.
Anyway, aku tahu semua orang ada haluan masing masing. Dah study and all. Tapi aku harap korang takkan lupa all the things me did together. (;

No comments:

Post a Comment